Wie zijn wij?

Laro Tape, opgericht in 1975, is dé producent en specialist op het gebied van bedrukte tape! Denk hierbij aan bedrukte tape met uw bedrijfsgegevens, logo’s, waarschuwingsteksten of een gepersonaliseerde tekst of afbeelding. Met bedrukte tape kunt u uw naamsbekendheid eenvoudig en voordelig vergroten. Laro Tape is sinds jaar en dag een begrip in verpakkingsland zowel nationaal als internationaal. Als producent beschikken wij over goede (druk-) technische kennis. De tape wordt ingekocht, bedrukt in flexo en gesneden tot een gepersonaliseerd eindproduct! De bedrukking vindt plaats door middel van een uniek geautomatiseerd bedrukkingssysteem. Dit garandeert een scherpe prijs, goede kwaliteit en een korte levertijd! Ook levert Laro Tape in kleine aantallen. 

Marktleider
Laro Tape produceert en levert maar liefst 250 miljoen meter bedrukte tape per jaar, dat is 7 keer de wereld rond, ieder jaar opnieuw! Dat maakt ons marktleider in Nederland. Laro Tape is ook een belangrijke en toonaangevende speler in West- en Noord-Europa. 

Visie
Laro Tape is een solide familiebedrijf met een trouw en gedreven team van capabele medewerkers met een nuchtere kijk op zaken doen. Handelen volgens eerlijke principes, met behulp van moderne technieken!

Kortom betrouwbaar, snel en goed - hét "DNA" van Laro Tape!