Over Laro Tape

Betrouwbaar, gedreven en goed. Het DNA van Team Laro Tape

Al sinds 1975 is Laro Tape specialist op het gebied van de productie en levering van bedrukte tape. In onze fabriek in Ommen, Overijssel, maken we bedrukte verpakkingstape, met bijvoorbeeld bedrijfsgegevens, logo, waarschuwingsteksten of afbeeldingen. Met bedrukte tape geef je je zendingen eenvoudig en voordelig de aandacht die ze verdienen en zet je je bedrijf in de spotlights.

Wat doen we?

Jaarlijks produceren en leveren wij maar liefst 400 duizend kilometer bedrukte tape. Dat is tien keer de wereld rond! Daarmee is Laro Tape marktleider in Nederland. Maar ook in Europa is Laro Tape uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van bedrukte verpakkingstape. De voornaamste tapekwaliteiten die wij bedrukken zijn Papiertape en PP-Hotmelt. 

Onze afzetmarkt bestaat uit twee segmenten. Enerzijds leveren we direct aan (industriële) eindgebruikers in Nederland. Anderzijds zijn we actief in de export via distributeurs in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Tsjechië, Polen en Bulgarije. 

Hoe doen we dat?

Bij het bedrukken van de tape wordt Team Laro Tape mede bijgestaan door een uniek gerobotiseerd druksysteem. In totaal hebben wij bij Laro Tape maar liefst zo’n 20 bedrukkingsmachines waarmee we dagelijks 20.000 rollen bedrukte tape produceren en verwerken. Zo zorgen we voor een concurrerende prijs, goede kwaliteit en een betrouwbare levering!

Met wie doen we dat?

Team Laro Tape, een trouw en enthousiast team van 45 medewerkers met een nuchtere kijk op zakendoen, is de drijvende kracht achter ons solide familiebedrijf. Wij werken samen volgens eerlijke principes, met behulp van moderne technieken. Betrouwbaar, gedreven en goed: dat is het DNA van Team Laro Tape.

Your partner in printed tape