PVC-tape

De Mercedes onder de tapesoortenBedrukt PVC-plakband is ons meest verkochte product. En dat is niet voor niets.

Mercedes

PVC-tape wordt ook wel de Mercedes onder de tapesoorten genoemd. Daar is een goede reden voor. Het is kwalitatief de beste tape en de PVC-folie laat zich uitstekend bedrukken met de mooiste een meest veelzijdige resultaten. Het is lang houdbaar, heeft een goede kleefkracht en weinig tot geen rek. PVC-tape is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals bijvoorbeeld karton, papier, kunststof. Het is een fijn product om mee te werken: het rolt geluidsarm – maar niet te licht – af maar laat zich ook met de hand afscheuren. Bij wie duurzaamheid hoog in het vaandel staat: PVC-tape is geschikt voor recycling en kan in energie worden omgezet.

Kleuren bedrukte PVC-tape

PVC-tape kunnen we bedrukken in één, twee of drie PMS-kleuren. Met een grof raster is het eventueel ook mogelijk om verlopen te maken. 

Tape met een boodschap

Bedrukte PVC-tape is perfect om indruk te maken op de ontvanger van jouw zending. Met een mooie, herkenbare en persoonlijke boodschap zorg je dat jouw merk direct opvalt tussen al die andere zendingen die bedrijven en particulieren tegenwoordig vrijwel dagelijks ontvangen. Door zijn gebruikersvriendelijke eigenschappen is het de perfecte tape voor dagelijks gebruik in jouw magazijn.

Kijk verder in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie.

Download hier de productsheet met technische informatie.