Bedrukte tape

Wat is bedrukte tape? Het is verpakkingstape bedrukt met bijv. uw bedrijfsgegevens, merk en/of logo. Wie gebruikt bedrukte tape eigenlijk? We stellen de vraag anders: wie gebruikt het níet? 

Direct bestellen of offerte aanvragen

Mogelijkheden
Het gebruik van tape wordt eigenlijk overal toegepast waar producten verpakt en/of verzonden moeten worden. Denk eens aan de enorme opkomst van de e-commerce! De focus ligt hier ook op het juist en herkenbaar verpakken van producten. Vele webshops willen zich onderscheiden via verpakking. Dit kan met bedrukte tape. U wilt nu eenmaal dat klanten uw naam zien en onthouden. Dat geeft vertrouwen. Bedrukte tape kan uw naamsbekendheid eenvoudig en voordelig vergroten en u maakt optimaal gebruik van uw verpakkingstape. Het is een voordelig, eenvoudig en een zeer effectief communicatiemiddel. Uw producten krijgen tijdens transport tevens een goede bescherming. Ook in de verhuur van licht- en geluidsproducten wordt bedrukte tape gebruikt om bijv. de kabels te bundelen. Dit wordt ook wel kabeltape genoemd.

Verkrijgbaarheid
Onze bedrukte tape is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten bijv. PVC (meest gekozen), PP-hotmelt of PP-acryl. Het verschil heeft te maken met de soort folie, de kleur van de folie en de belijming. Lees meer over tape kwaliteit..

U kunt bedrukte tape direct online samenstellen en bestellen of,indien gewenst, een offerte aanvragen. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. 

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van bedrukte tape. Deze kunt u downloaden. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden.

Bedrukte tape 1 kleur Bedrukte tape 2 kleuren  
Witte tape met 1 kleur bedrukt    Witte tape met 2 kleuren bedrukt

Bedrukte tape 3 kleuren Bruine bedrukte tape 1 kleur
Witte tape met 3 kleuren bedrukt   Bruine tape met 1 kleur bedrukt

Transparant bedrukte tape 1 kleur Diapositieve bedrukt 1 kleur
Transparante tape met 1 kleur bedrukt   Wit bedrukte tape met blauw in diapositief

Gele tape 1 kleur Rood bedrukte tape
Geel ingekleurde tape met zwarte tekst   Rood ingekleurde tape met zwarte tekst

Fluor bedrukte tape  Oranje bedrukte tape
Fluor ingekleurde tape met zwarte tekst   Oranje ingekleurde tape met zwarte tekst