PP-Acryl-tape

Voor als het iets minder mag

 

PP-Acryl-tape, de kleeflaag en het geluid

Deze tape plakt bij aanbrengen net iets minder dan onze PVC-tape maar hecht beter naarmate het langer blijft zitten. De tape rolt relatief geluidsarm af en dat maakt het een fijn product om mee te werken. De tape is geschikt voor veelvuldig gebruik en voor de wat lichtere verpakkingshandelingen. De lijmlaag is op waterbasis, een milieuvriendelijk kenmerk. 

Bedrukkingsmogelijkheden PP-Acryl-tape

PP-Acryl-tape is leverbaar in de basiskleuren wit, bruin/havanna en transparant. Deze tape kunnen we bedrukken in één, twee of drie PMS-kleuren bij oplages tot 719 rollen, daarboven kunnen we tot zes PMS-kleuren gebruiken. Naast de standaard afmeting van 50 mm x 66 meter, zijn diverse breedte- en lengtematen mogelijk, kijk hier voor de opties.

Beperkingen bij het bedrukken

Deze tape biedt minder bedrukkingsmogelijkheden dan PVC-tape. Een diapositieve bedrukking is wel mogelijk, maar om productietechnische redenen komt er zowel aan de boven- als onderzijde een witte rand van twee millimeter. Is diapositieve bedrukking een wens, overweeg dan onze PVC-tape.


Kijk ook in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie. kijk ook nog even naar onze hardloper PVC Tape.

Download hier de productsheet met technische informatie.