Papieren tape

Als een ecologische uitstraling belangrijk is

 

Papiertape

Wil je je als bedrijf presenteren met eens wat anders dan bedrukte tape op basis van PVC of PP? Kies dan voor – al dan niet bedrukt – papieren verpakkingstape! Deze tape met een belijmingslaag van natuurrubber plakt direct, hecht makkelijk en snel. Het rolt makkelijk af, wat het heel geschikt maakt voor handdispensers. Het is een soepele tape die ook makkelijk is af te scheuren. De papiertape is wat minder sterk dan de overige tapesoorten, maar nog steeds een prima alternatief. Deze papiertape is in een bruine of witte variant verkrijgbaar en geeft de tape een ecologische uitstraling, die eenvoudig en mooi tegelijkertijd is.

 

Bedrukkingsmogelijkheden papieren tape

Ons papieren tape kan ook bedrukt worden met jouw logo, bedrijfsgegevens of een ander design naar eigen inzicht. Dat maakt het een effectief, voordelig en herkenbaar reclamemiddel. Naast herkenbaarheid zorgt het ook voor een goede bescherming van je zendingen.

Beperkingen bij het bedrukken

Papiertape heeft iets minder bedrukkingsmogelijkheden dan ons Premium PVC-tape. Maximaal de helft van het oppervlak is bedrukbaar. De tape inkleuren of een diapositieve bedrukking is niet mogelijk. Rasterdruk behoort tot de mogelijkheden, maar vanwege het oneffen oppervlak van de papiertape kan het voorkomen dat details wegvallen of dichtlopen. Wil je meer mogelijkheden qua bedrukking, kies dan voor onze PVC-tape.

Ontdek onze webshop of neem contact op als je vragen hebt of een offerte aan wilt vragen. Of check nog even ons paradepaardje: de PVC-tape.

Download hier de productsheet met technische informatie.