Onbedrukte tape

Het kostenbesparend alternatief voor bedrukte tape

Wat de voordelen van gepersonaliseerde, bedrukte tape ook zijn, het kan ook voorkomen dat je je producten liever neutraal verpakt. Dan is onbedrukte tape het kostenbesparende alternatief waarmee je de dozen stevig en betrouwbaar sluit, klaar voor verzending. De afmeting is standaard 50 mm x 66 meter.

Diverse kwaliteiten

Onze onbedrukte tape is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten, bijvoorbeeld de meest gekozen kwaliteit PVC, maar ook PP-Hotmelt of PP-Acryl. Het verschil heeft te maken met de soort folie, de kleur van de folie en de belijming. 

 

PVC-tape:

Ons paradepaardje is een sterke PVC-tape. Het is kwalitatief de beste tape en is dan ook de meest gekozen tape. Het is geluidsarm bij het afrollen en extra sterk.

PP-Acryl-tape:

Een mooie PP-Acryl-tape, onze meest voordelige kwaliteit. Lekker licht afrolbaar.

PP-Hotmelt-tape:

Dit is een PP-tape met dezelfde eigenschappen als de acrylvariant, maar de folie is dikker en de tape is geluidsarm bij het afrollen.

Papiertape:

Papiertape is in een bruine of witte variant verkrijgbaar en geeft de tape een ecologische uitstraling, die eenvoudig en mooi tegelijkertijd is.

Duurzame tape:

Ons monta biopack tape is de eerste door het TüV Oostenrijk gecertificeerde verpakkingstape in Europa. De tape is gemaakt met een biobased film en een unieke, natuurlijke rubberlijm. De duurzame monta biopack is gemaakt van ongeveer 90% hernieuwbare bronnen en is geschikt voor industriële compostering. 

Kleuren

Onbedrukte tape is verkrijgbaar in de kleuren wit, bruin en transparant, en is aantrekkelijk geprijsd.


Ontdek onze webshop of neem contact op als je vragen hebt of een offerte aan wilt vragen. Of check toch nog even de mogelijkheden van bedrukte tape.