Gepersonaliseerde tape

Tape die naadloos past bij de uitstraling van jouw bedrijf

Wij leveren tape in talloze soorten en maten, met of zonder bedrukking, voor jouw bedrijf. Door onze vakkennis te combineren met de nieuwste technieken en een goed georganiseerd logistiek systeem, leveren wij de beste tape tegen de beste prijs.

Mogelijkheden

Tape wordt overal toegepast waar producten verpakt of verzonden moeten worden. Door de opkomst van de e-commerce is het gebruik van tape enorm toegenomen. Run je een webshop? Gepersonaliseerde tape bied je een mooie kans onderscheidend te zijn en je producten veilig en herkenbaar te verpakken. Het schept vertrouwen en zorgt dat klanten je naam zien en onthouden. Maar ook in de wereld van licht- en geluidsproducten wordt gepersonaliseerde tape gebruikt om bijvoorbeeld kabels te bundelen. Dit wordt ook wel kabeltape genoemd.


Een voordelig, eenvoudig en een zeer effectief communicatiemiddel

Als klanten je naam zien, schept dat vertrouwen en zo nestelt jouw naam zich in hun geheugen. Zo vergroot gepersonaliseerde tape je naamsbekendheid op een eenvoudige en voordelige manier, en maak je optimaal gebruik van je verpakkingstape. Bovendien zijn je producten tijdens transport goed beschermd.

Straal uit wat je bent

Gepersonaliseerde, bedrukte tape zorgt niet alleen voor een veilige sluiting van je verpakking, maar ook voor herkenbaarheid. Het is onderdeel van de uitstraling van je bedrijf: persoonlijk, zorgvuldig, met aandacht voor detail.

Kijk ook in onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie. Of bekijk onze hardloper PVC Tape