Vakmanschap is meesterschap

Tape maken is een ambacht, tape bedrukken is vakmanschap

Wij leveren tape in talloze soorten en maten, met of zonder bedrukking, voor jouw bedrijf. Door onze vakkennis te combineren met de nieuwste technieken en een goed georganiseerd logistiek systeem, leveren wij de beste tape tegen de beste prijs.

Bedrukte tape

Bedrukte tape zorgt niet alleen voor een veilige sluiting van je verpakking, maar ook voor herkenbaarheid. Het is onderdeel van de uitstraling van je bedrijf: gepersonaliseerd, zorgvuldig afgewerkt, met aandacht voor detail. Ons verpakkingstape is niet alleen functioneel, maar ziet er ook mooi en verzorgd uit. Het is tenslotte het visitekaartje van jouw organisatie. Het bedrukken van tape is vakwerk, dat vraagt om vakmensen. De vakmensen van Laro Tape. Wil je je als bedrijf eens presenteren met iets anders dan bedrukte tape op basis van PVC of PP? Dan kun je ook kiezen voor bedrukte papiertape. Papieren verpakkingstape geeft je verpakking een wat meer natuurlijke uitstraling: ecologisch, eenvoudig en toch mooi. De tape heeft als basis een kleeflaag van natuurrubber.

Onbedrukte tape

Wil je je producten liever neutraal verpakken? Dan is onbedrukte tape het kostenbesparende alternatief waarmee je dozen stevig en betrouwbaar sluit, klaar voor verzending. Ook wanneer je producten liever neutraal verpakt, kun je bij ons terecht. Laro Tape levert een drietal soorten verpakkingstape zonder bedrukking, onbedrukte tape dus. Deze tapes verschillen in het soort folie, de kleur van de folie en de lijmlaag.

Duurzame tape

Hecht je veel waarde aan duurzaamheid en zoek je naar oplossingen om het milieu te beschermen? Ook daar heeft Laro Tape een antwoord op: monta biopack®, de eerste, gecertificeerde, milieuvriendelijke verpakkingstape in Nederland, gemaakt van ongeveer 90 procent hernieuwbare bronnen en geschikt voor industriële compostering.Kijk ook in onze 
webshop of neem contact met ons op voor meer informatie. Of bekijk onze hardloper PVC Tape

Your partner in printed tape