Onderzoek en ontwikkeling hoog in het vaandel

Laro Tape garandeert continuïteit en kwaliteit

Het Laro Tape-team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de tape die we produceren van de hoogste kwaliteit is. Dat begint met het testen van onze tapes volgens uniforme methode. In ons volledig uitgeruste testlab voeren we laboratoriumtests uit volgens industrienormen. Door te testen op versnelde veroudering, hechting en afdichtingseigenschappen, valtesten, aanbrengen op hoge snelheid en testen van tape in extreme of ongunstige omstandigheden, wordt de continuïteit in kwaliteit en prestaties van al onze tapes bewaakt.

Hoogwaardige materialen en technische expertise

Wij kopen onze hoogwaardige materialen in bij toeleveringspartners waar wij een langdurige relatie mee hebben. Deze materialen, in combinatie met onze technische expertise, maken dat onze tape keer op keer naar verwachting presteert. Zo garanderen wij continuïteit van levering en betrouwbare productprestaties en -specificaties.

Samenwerken?

Wij investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. Zo bieden we ook klanten de mogelijkheid om met ons samen te werken. We gaan graag met je in gesprek om tape te identificeren, ontwikkelen en leveren die precies passen bij jouw specifieke wensen, eisen en behoeften.

Meer weten?

Neem gerust contact op of neem een kijkje in onze webshop.