Tape ontwerp

Uw merk blijft nog beter plakken

Bedrukte tape is niet alleen tape. Het is een krachtig communicatie-middel dat jouw merk op de kaart zet. Het begint bij een goed ontwerp!

Onderscheidend vermogen steeds belangrijker

Het gebruik van op maat bedrukte tape zorgt ervoor dat jouw merk zichtbaar is vanaf het moment dat de doos jouw pand verlaat, totdat deze aankomt bij de gebruiker. En met de toename van online bestellingen en verzendingen wordt onderscheidend vermogen steeds belangrijker. Dat kan met bedrukte tape!


Bouw vertrouwen op

De eerste indruk is belangrijk! Met bedrukte tape maak je een geweldige eerste indruk als jouw pakket bij de klant aankomt. Het laat zien dat je de zending met zorg hebt ingepakt en dat bij de verzending aandacht is besteed aan details. Dit helpt om vertrouwen op te bouwen in je bedrijf en je producten.


Onze ontwerpers staan voor je klaar

Onze ontwerpers staan klaar om je te helpen aan het perfecte tape ontwerp. Zij hebben ruime ervaring met het maken van de meest uiteenlopende ontwerpen en zetten die ervaring graag voor jou in. Mail je ideeën, logo's, huisstijl en andere informatie en onze ontwerpers gaan voor je aan de slag.


Eigen ontwerp

Natuurlijk is een kant-en-klaar, eigen ontwerp ook goed, dan zijn er wel een paar (technische) dingen waar je op moet letten. Neem voor het beste resultaat voordat je je tape gaat ontwerpen de tips voor het aanleveren van het ontwerp goed door.

Your partner in printed tape