Aanleverspecs voor bedrukte tape

Voor het beste drukresultaat

Om te zorgen voor een goed en mooi drukresultaat is een goed ontwerp essentieel. De ontwerpers van Laro Tape staan klaar om zoveel mogelijk uw wensen in kaart te brengen.
Om het ontwerpproces in goede banen te leiden én voor het beste eindresultaat, hanteren wij enkele richtlijnen met betrekking tot het bedrukken van (PVC) tape.

Download hier de aanleverspecificaties!

 

Tape ontwerpen

Om te zorgen voor een goed en mooi drukresultaat is een goed ontwerp essentieel. Onze ontwerpers staan voor je klaar om je te helpen aan het perfecte tapeontwerp. Wij hebben ruime ervaring met het maken van de meest uiteenlopende ontwerpen en zetten die ervaring graag voor jou in. Mail je ideeën, logo's, huisstijl en andere informatie in een vector-bestand en onze ontwerpers gaan voor je aan de slag.

Natuurlijk is een kant-en-klaar, eigen ontwerp ook goed, dan zijn er wel een paar (technische) dingen waar je op moet letten. Neem daarom voordat je aan het ontwerpen gaat het volgende document even door: Tips voor het aanleveren van het ontwerp.

Zodra er een ontwerp is gemaakt, ontvang je eerst een drukproef. Deze kun je rustig beoordelen en aanpassen als dat nodig is. 

 

Tape bedrukken

Pas als je de drukproef hebt goedgekeurd, gaan wij de tape bedrukken. 

Heb je vragen over het ontwerpen van tape, neemt u dan contact met ons op