Tape van A tot Z

Wat komt er allemaal bij kijken?

Als je bedrukte tape nodig hebt, zijn er veel keuzemogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan materiaal, kleuren, oplage en design. Kies de tape en het ontwerp dat bij jou past. We vertellen je er graag meer over!

Bedrukte tape is verpakkingstape met daarop bijvoorbeeld je bedrijfsgegevens, merk of logo.


Straal uit wie je bent
Bedrukte tape zorgt niet alleen voor een veilige sluiting van je verpakking, maar ook voor herkenbaarheid. Het is onderdeel van de uitstraling van je bedrijf: persoonlijk, zorgvuldig, met aandacht voor detail.


Een voordelig, eenvoudig en effectief communicatiemiddel
Als klanten je naam zien, schept dat vertrouwen en zo nestelt jouw naam zich in hun geheugen. Met een goed ontwerp verbetert bedrukte tape je naamsbekendheid op een eenvoudige en voordelige manier. Bovendien zijn je producten tijdens transport goed beschermd.Diverse kwaliteiten
Onze bedrukte tape is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten, bijvoorbeeld ons paradepaardje en tegelijkertijd de meest gekozen kwaliteit PVC, maar ook papier, duurzame tape, PP-Hotmelt of PP-Acryl. Het verschil heeft te maken met de soort folie, de kleur van de folie en de belijming. Lees meer over de kwaliteiten van tape.De druktechniek
Jouw tape bedrukken we met behulp van één of meerdere clichés. Zo’n cliché is enigszins te vergelijken met een stempel. Het is een plaat van foto polymeer, waarvan delen zijn uitgespaard. Zo ontstaan hoger en lager gelegen delen. Hoeveel clichés er nodig zijn, is afhankelijk van het aantal benodigde drukkleuren. Als het cliché is gemaakt, wordt het op een cilinder bevestigd. Dit moet heel precies gebeuren. Het zorgt voor een hoge kwaliteit van de opdrukken. Is het cliché bevestigd, dan worden de tape-drukmachines voorzien van de gewenste kleuren inkt(en). De hoger gelegen delen van het cliché drukken de inkt op de tape. Vaak kunnen we een cliché meerdere keren gebruiken. Lees meer over het bedrukken van tape.

Via het menu aan de rechterzijde van deze pagina is van A tot Z alle info te vinden over tape!

Your partner in printed tape