Team Tape op de fiets!

04 september 2018

Laro Tape moedigt sport en beweging aan! Zie hier het resultaat: Team Tape prima vertegenwoordigd bij de 17e editie van de Holland Venetië fietstocht 2018! Deze werd gehouden op 19 augustus jl. 


Deelnemers fietsten net als in de voorgaande jaren door het prachtige Nationale Park Weerribben-Wieden. Zij konden kiezen uit de afstanden 35, 50, 80 en 125 kilometer. Team Tape ging voor de uitdagende 125 km die netjes werd gefietst! Petje (helmpje) af! Prima gepresteerd heren! Voor zowel het fietsen, het goede doel en om niet te vergeten de prachtige outfit!

Het volledige inschrijfgeld kon dit jaar door de deelnemers zelf worden besteed aan het “Goede Doel”. Er kon worden gekozen uit de Stichting Kopje Cultuur (het straattheaterfestival dat jaarlijks in het tweede weekend van september wordt gehouden in de stad Steenwijk), de Stichting Vrienden van de DUO-Fiets (vrijwilligers fietsen met ouderen op een elektrische DUO-Fiets), de Stichting Bosbad Vledder en de Stichting Climb for Hope in samenwerking met de Stichting Alpe d’Huzes ((werven gelden voor de bestrijding van kanker).

Wij blijven jullie sportieve prestaties volgen heren!

Team Tape!Terug
Team Tape op de fiets!