Over Laro Tape

Wie we zijn 

Al meer dan 40 jaar is Laro Tape specialist op het gebied van de productie en levering van bedrukte tape. Denk bij bedrukte tape aan verpakkingstape, met bijvoorbeeld uw bedrijfsgegevens, logo’s, waarschuwingsteksten of afbeeldingen. Met bedrukte tape kunt u eenvoudig en voordelig uw naamsbekendheid vergroten. 


Wat we doen

Het bedrukken van de tape wordt mede gerealiseerd door een uniek gerobotiseerd systeem. PVC, PP-hotmelt en Papier tape zijn de voornaamste tape kwaliteiten die Laro Tape bedrukt.  Laro Tape heeft in totaal 15 bedrukkingsmachines, waarmee dagelijks 18.000 rollen bedrukte tape geproduceerd en verwerkt worden. Dit resulteert in een een concurrerende prijs, goede kwaliteit en een korte levertijd! 

Wat we kunnen

Laro Tape produceert en levert maar liefst 250 miljoen meter bedrukte tape per jaar, dat is 7 keer de wereld rond! Dat maakt ons marktleider in Nederland. Bovendien is Laro tape uitgegroeid tot een leidende producent en leverancier van bedrukte verpakkingstape in Europa.

Laro Tape is een solide familiebedrijf met een trouw en gedreven team van 40 enthousiaste medewerkers met nuchtere kijk op zaken doen.

Samenwerken volgens eerlijke principes, met behulp van moderne technieken!


Kortom betrouwbaar, snel en goed - hét "DNA" van Laro Tape!