Nieuw jasje voor Laro Tape!

14 juli 2016
Laro Tape in nieuw jasje!


Laro Tape hanteert sinds begin deze week een nieuwe huisstijl. De onthulling vond plaats tijdens de jaarlijkse zomer BBQ met het personeel. Een moment om even bij stil te staan en om een nieuwe weg in te slaan.

Sinds het 40 jarig jubileum afgelopen oktober is besloten dat het ook tijd werd voor een nieuwe huisstijl. Frisser, meer eigentijds maar zeker ook vertrouwd. De huisstijl is ontworpen door Liesbeth Fransen van Prezies Ontwerp uit Hardenberg. Dankzij de goede samenwerking en het creatieve meedenken van Liesbeth zijn we tot dit mooie ontwerp gekomen. "Het past mooi bij wie we nu zijn en wat we doen", aldus Koen Rolvink, Algemeen Directeur.

Opvallend aan het nieuwe logo is een internationale pay-off. Deze is gekozen om zowel het DNA als het internationale karakter van Laro Tape duidelijk weer te geven: producent én partner van bedrukte tape, in Nederland én West-Europa!

U zult ons dus voortaan zien in ons nieuwe jasje, maar leveren gewoon uw bedrukte tape én service zoals u van ons gewend bent!

Tot ziens!

Laro Tape


Terug
Nieuw jasje voor Laro Tape!