Hoe jouw merk nog beter blijft plakken!

01 november 2018

Bedrukte tape is niet alleen tape. Het is een krachtig communicatie-middel dat jouw merk op de kaart zet. Lees hoe jij nog meer winst kunt halen uit jouw bedrukte tape.

 

Veel organisaties willen klantloyaliteit vergroten. Maar veel mensen weten na een paar weken al niet meer waar ze een product gekocht hebben. Met een aantrekkelijke verpakking los je dit voor een deel op. Te beginnen met bedrukte tape!

Bedrukte tape is een extra communicatiemiddel waarmee je jezelf kunt presenteren en waarmee je herkenbaar bent voor je klanten. Het vergroot het plezier bij het ontvangen en uitpakken van het pakket en dát is veel waard in de weg naar loyaliteit.

De verleiding van verpakkingen is groot. Ga jezelf maar na in de supermarkt. Veel aankopen kiezen we uit op basis van de verpakking. In een fractie van een seconde maken we een keuze; je weet in één keer welk wasmiddel je pakt. Dit heeft te maken met impliciete associaties. Dit zijn automatische gedachtes die je brein aan elkaar koppelt. Bij dingen als kleur, vorm en textuur wordt onbewust een verwachting geschept over smaak, kwaliteit, luxe en persoonlijkheid. Er wordt dus al een mening gevormd, voordat het echte product is gezien.

 

Maar er zijn nog veel meer redenen om gebruik te maken van bedrukte tape. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Dit zijn ze:

·         Met bedrukte tape zet je jouw merk kracht bij

·         Met bedrukte tape laat je een persoonlijke boodschap achter

·         Bedrukte tape is een voordelig communicatiemiddel

·         Het is een makkelijke manier om naamsbekendheid te vergroten.

·         Door verzendingen van jouw bedrijfsnaam of -logo te voorzien val je op

·         Tape bedrukken kan precies zoals jij wilt

·         Je kunt ook een functionele boodschap kwijt zoals een instructie of waarschuwing

·         Binnen enkel seconden heb je een bestelling ingetapet

 

Meer leuke boodschappen?

Bel met een van onze adviseurs ze denken graag met je mee.

Bestel direct


Terug
Hoe jouw merk nog beter blijft plakken!